Wij poetsen volgens de regels van de kunst

Professionele schoonmaak

Onze medewerkers zijn helemaal mee met de recentste schoonmaaktechnieken en -producten. Ze zijn vertrouwd met de beste materialen en machines.

Reken op hen om uw ruimtes kraakhelder proper te maken. Een vierkante meter meer of minder schrikt ons niet af. We beschikken over de juiste machines voor kleine en grote oppervlakken.

Contacteer ons

Een bijzonder schoonmaakproject?

Vertel ons wat u verwacht en wij zorgen voor een oplossing. Correct, op basis van duidelijke afspraken en minutieus opgevolgd. Daar staan we met meer dan 40 jaar ervaring garant voor. Samen de uitdagingen van uw ruimte bekijken?
Optibel

Optibel

Controle en communicatie inbegrepen

Glaswas

Propere vensters, goede eerste indruk

Reken op Optibel voor zuivere vensters, en dat zowel langs binnen als buiten. Op het gelijkvloers of op de hoogste verdieping van uw gebouw. Wij reinigen uw ramen op de klassieke manier of met osmosetechniek.  

Nette ramen maken uw werkruimtes aangenamer en zorgen voor een perfect eerste indruk bij bezoekers. Graag een glasheldere kijk op de zaak?

Neem contact op
Image Description

Parkings

Reiniging en onderhoud van parkings, garages en magazijnen

Reken op de expertise van Optibel voor het onderhoud en de schoonmaak van uw parkings, garages, hangars, loskades, outdoor-opslagruimtes en dergelijke. Naast de schoonmaak van de vloeren, kunnen ook werken in de hoogte uitgevoerd worden zoals het verwijderen van stofnetten achter buizen. 

Op zoek naar een schoonmaakteam dat jouw parkeergarage net houdt?

Neem contact op
Image Description

Tapijtreiniging

Professioneel stofzuigen en dieptereiniging

Met industriële stofzuigers en een dieptereiniging met neutrale producten maken we uw vasttapijt stofvrij. Zo blijven ze langer mooi en perfect in vorm en bestaat er geen risico op schade aan uw tapijten. Ook voor stofmijtallergie beschikken onze tapijtspecialisten over pasklare oplossingen.

Een eenmalige tapijtreiniging of afspraken rond een programma-op-maat? 

Neem contact op
Image Description

Eerste oplevering na bouwwerken

Klaar om in gebruik genomen te worden

Uw investering in (ver)bouwwerken verdient een maximale return. Schakel ons in om uw werf te veranderen in een perfect schoon en gebruiksklaar gebouw.

De ruimte in kwestie is kraaknet en meteen inzetbaar. Ook bij het permanent onderhoud van kijkwoningen en -appartementen kunnen wij u helpen! 

Een opleveringsmoment in zicht? 

Contacteer ons
Image Description

Computer cleaning

Hygiënische gereinigde schermen en toetsen

Regelmatig de computers van uw medewerkers laten schoonmaken met de juiste producten en op de correcte manier is belangrijk. Uw werkplekken worden hygiënischer en aangenamer. En uw IT-en kantoormateriaal gaat langer mee. 

Een eenmalige reiniging of afspraken rond een programma-op-maat?

Contacteer ons
Image Description

Een offerte? Een afspraak?

Op zoek naar een professionele partner voor al uw schoonmaakwerk?
Bel +32 (0)3 685 00 80 of vul het Contactformulier in.

Hoe werken we?

Schoonmaken? In één kantoor of in verschillende vestigingen? Wij regelen het voor u.